Szolgáltatásaink

Futószáras oktatás

Lovardánkban az egészen kezdő lovasok is biztonsággal tanulhatják meg a lovaglás alapjait, a helyes ülést és a lóval való kapcsolat kiépítésének alapvetéseit, amelyről megbízható iskolalovaink és képzett lovasoktatóink gondoskodnak.

Osztálylovaglás

Haladóbb szintű lovasaink oktatóink segítségével gyakorolhatják az idomító feladatokat állandóan karbantartott pályáinkon vagy fedeles körkarámunkban. A kiscsoportos edzések mind a lovastudás fejlődését, mind pedig a jó közösség kialakulását remekül szolgálják.

Díjugrató, díjlovas és military oktatás

Tóth Lajos lovardavezető, 2. szintű regisztrált díjugrató edző segítségével bárki professzionális szinten sajátíthatja el az ugrósport rejtelmeit és a magasabb szintű díjlovas feladatok elvégzését. Ehhez remekül képzett sportlovaink adnak megfelelő támogatást ambíciózusabb lovasainknak.

Versenyre felkészítés, versenyzési lehetőség

Lovardánkban nagy hangsúlyt fektetünk sportolóink ütemes, jól előirányzott fejlődésére. Megfelelő felkészítést követően lovasaink eleinte kisebb háziversenyeken ismerkedhetnek meg a versenykörülményekkel, hogy aztán biztonsággal tudjanak sikeres rajtengedély-vizsgát tenni és ennek birtokában komolyabb versenyeken is eredményesen szerepelhessenek.

Nyári napközis táborainkban minden kis lovasunk tudásának megfelelő szintű oktatásban részesülhet és fejlődhet tovább futószáras, - osztály,- és tereplovaglási lehetőségekkel. Lovas közösségünk folyamatos építése fontos számunkra, ezért a gyerekek jó hangulatban, szuper lovas edzésekkel és egyéb szabadidős programokkal tölthetik a nyári tábor napjait.

Célunk, hogy a lovasaink kicsit megismerkedjenek egymással, mivel az utóbbi időkben nem járhattak csoportos foglalkozásokra.

Olyan gyerekek is jelentkezhetnek, akik még nem jártak nálunk, de érdeklődnek a lovak iránt.

Jelentkezzen, aki szeretné megtanulni a lovak ápolását, a lófelszerelések nevét, használatát, karban tartását, és jó idő esetén kirándulna velünk egyet Sóskúton.

Részletek:

  • 6-14 éves korosztálynak

  • 8:00-16:00 között felnőtt felügyelettel

  • ebéd, és uzsonna ellátással

  • 10 000.-Ft/fő részvételi díjért


Egyéb szolgáltatásaink:

Lovak bértartása:

Lovardánkban minden lótulajdonos megtalálhatja a megfelelő otthont kedvencének. Bokszos tartás, megfelelő méretű karámok, kiváló minőségű széna és abrak, önitató rendszer, patamosó helyiség, tiszta és rendezett nyergesek, valamint magas szintű szakmai felügyelet biztosítja a lovak és gazdáik kényelmét egyaránt.

Sportló bérlés

Sportszerűen lovagolni, versenyezni vágyó lovasaink körében népszerű megoldás a saját ló vásárlása előtt, vagy helyett. A lóbérlés havi, tervezhető költség mellett biztosítja egy, a tudásszintnek megfelelő „saját ló” élményét a lovasnak, a megvásárlás költsége és kockázata nélkül. Lovasaink szakmai fejlődése érdekében fontosnak tartjuk a megfelelő tudásszinthez és testmérethez illő sportló választását. Bérelhető lovainkat nemcsak magunk képezzük ki, de folyamatos továbbképzésükről is gondoskodunk, így biztosak lehetünk benne, hogy a közös munka mindkét résztvevő számára folyamatos fejlődési lehetőséget kínál.

Tereplovaglás

Igényes hobbilovasaink előre egyeztett időpontokban, lovastúra-vezető irányításával ismerkedhetnek meg Sóskút és környékének gyönyörű tájaival. A változatos terepútvonalak adta lehetőségek izgalmas és jó hangulatú túralovaglásokra adnak lehetőséget.