Díjugrató edző

Károly Ágnes, I. szintű díjugrató edző, lovaskultúra oktató, sportegyesületünk elnöke vagyok.

A lovassportot és szakmát gyerekként tanulhattam családi vállalkozásunkban, az egykori Tóth Lovascentrumban. Apukám edzői munkája mellett gyerekként lovastorna és díjugrató szakágakban szerepeltem, majd néhány évtized kihagyás után tértem vissza szeretett sportomhoz. Ekkor éreztem át a jelentőségét annak, hogy milyen életre szóló útravalót adhatok azoknak, akik a lovaglást segítségemmel megszeretik és megismerik.

A versenysportba való visszatérés mellett 2018-ban a Testnevelési Egyetem Lovaskultúra szakirányán másoddiplomát szereztem, majd a Magyar Lovas Szövetség díjugrató edző regisztrációs vizsgáját is teljesítettem.

A díjugratás mellett a lovastusában is próbára tettem magam, az első szezonban Délibáb Felhő kisbéri félvér kanca nyergében az Amatőr Championátus előkelő 1. helyét értem el. Ugyanezzel a lóval 2019-ben két kategóriát sikerült feljebb lépni: A, majd CCN* kategóriákban is eredményesen szerepeltünk a szezonban.

Emellett számos lovat mutathattam be sikeresen az év során versenyeken: Délibáb Felhő, Boszporusz Boszorka, Repülj Fecském, Cezanio de Luxe és Pearl Oyster nevű lovaink nemcsak mind általam ismerkedhettek meg a versenysporttal, de mindannyian helyezve is térhettek haza versenyeikről.

Az egyesület vezetése mellett a sportlovas oktatásunkért, a sportlóbérlésért és a fiatal lovak kiképzéséért felelek.

elérhetőségeim: Károly Ágnes +36 70 778 4336 E-mail: hello@olse.hu