Milton

2006. sportpóni, herélt, marmagassága 130 cm.

Mind kezdő, mind haladó szinten odaadó társa lovasának. Univerzális kis pónink akár futószáron vagy osztályban is tanítja a legkisebbeket, de emellett military és díjugrató versenyeken is eredményesen szerepel 70-80 cm magasságon, így annak is kiváló választás, aki szeretne belekóstolni a versenysportba.


BZ Flying Free (Beyoncé)

2017. welsh cob kanca, marmagassága 155 cm.

Könnyed, elegáns mozgása, kényelmes háta és csodaszép megjelenése különlegessé teszi őt. Temperamentumos és domináns típus, de könnyen idomítható és nagyon tehetséges mind a díjlovaglás, mind pedig az ugrósport területén.

Pearl Oyster (Pötyi)

2012. angol telivér herélt, marmagassága 170 cm.

Kifejezetten könnyű lovaglású, nagyon jól idomított, díjlovaglásra és díjugratásra egyaránt alkalmas. Együttműködő jelleme, nyugodt vérmérséklete és tehetsége sokak nagy kedvencévé tette őt a lovardában. Díjugratásban 80 cm magasságon rendszeresen eredményesen versenyzik.


Cezanio de Luxe (Csezi)

2012. holland sportpóni herélt, marmagassága 149 cm.

A lovarda egyik legeredményesebb lova, országos military A0 kategóriában és díjugratásban rendszeresen szuper eredményekkel versenyzik. Kizárólag sportcéllal bérelhető.


Roven Roxette (Roxy)

2012. kanca, marmagassága 174 cm.

Méretei, színei és könnyed mozgása miatt kifejezetten elegáns és szép ló. Nagyon tehetséges ugróló. Bár későn kezdett versenyezni, de élete első versenyszezonjában gyönyörű díjugrató pályákat teljesített 90-100 cm magasságon.


Apacs

2008. herélt póni, marmagassága 125 cm.

Akár kezdő, akár haladó szinten lovagolható, könnyen kezelhető, terepbiztos ló. Különleges megjelenése miatt a gyerekek egyik kis kedvence.


Amarindi (Indi)

5 éves angol telivér kanca, marmagassága 160 cm.

Pályamunkában nagyon tapasztalt, rutinos, kiegyensúlyozott típus. Nyugalma és jól idomítottsága okán gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szívesen ajánljuk


Páholy Bakony

2017. kisbéri félvér herélt. Marmagassága 165 cm

A kisbériek összes jó tulajdonságát magában hordozza. Nyugodt természet, remek idegrendszer, szép és kecses testfelépítés, légies mozgás és remek ugróképesség jellemzi. Bár még fiatal és az idomítás kezdeti fázisában van, de minden bizonnyal hamarosan szuper sportló válik belőle.

Ozora Dallam

2002. Kisbéri félvér kanca, marmagassága 175 cm.

Ő a lovarda tapasztalt nagy öregje. Kiválóan kiképzett ló, aki mind pályamunkában, mind terepen a lovarda egyik legmegbízhatóbb lova. Gyerekek és felnőttek számára is problémamentesen lovagolható, jó szívvel ajánljuk bárkinek.


Alkony

2014. Nóniusz kanca, marmagassága 165 cm.

Jelenleg kiképzés alatt.Brigitte Bardot

2017. angol telivér kanca, marmagassága 155 cm.

Jelenleg kiképzés alatt.